Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 11. 2010

2010 Setkání Klubka v Soběslavi

     Podzimní setkání Klubka jsme nasměrovali do starého hradu v Soběslavi, kde je od září nově umístěna knihovna.  Prohlídkou zajímavě koncipovaného prostoru, kde pozdně gotické zdi obklopují prosklený interiér se světlými dřevěnými regály, jsme setkání zahájili, podívali  jsme se i do suterénu opravené nárožní věže Hlásky, kde jsou vystavené části nalezených kamenných fragmentů hradního paláce. Zajímavý byl  výklad soběslavské kolegyně s nahlédnutím do historie hradu i knihovny.

Potom už následovaly jednotlivé body programu. Host setkání - dobříšská knihovnice Katka Pechová předvedla svou lekci o poezii pro -náctileté a měla s ní velký úspěch 

Informace z valné hromady KDK SKIP a semináře o multimediálních knihovnách pro děti, z pracovního setkání k projektu Už jsem čtenář atd., zhodnocení uplynulého roku i plány na rok následující - a dopoledne bylo pryč. Sešlo se nás dost, soběslavské knihovnice byly pohostinné, prostředí příjemné, jednání přátelské. Co více si přát? Těšíme se na další setkání děckařek - nashledanou v únoru 2011 v Táboře.

Fotografie ze setkání viz Fotoalbum

V.Vyhnalová

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2010 Setkání Klubka v Soběslavi