Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 4. 2016

Regionální přehlídka projektu Kde končí svět

Projekt Kde končí svět s mottem "Jak je to s králem?" je ve finále! Tentokrát je počet zapojených knihoven nezvykle nízký - že by se knihovnice zalekly velikosti "Otce vlasti", jehož 700. výročí narození královské téma iniciovalo?

Každopádně se regionální přehlídka uskutečnila v úterý dopoledne 26. dubna 2016  v dětském oddělení MěK Kamenice nad Lipou.

Knihovnice Majka Zbudilová nás přivítala domácím chlebem a solí, k němuž jsme mohly též přikousnout vynikající sýr ze Žirovnice :-) Než jsme přistoupily k hodnocení předvedených prací, obdivovaly jsme v knihovně vystavené miniaturní výrobky z ořechových skořápek a před odjezdem nás knihovnice nechala nahlédnout do budoucích prostor dětského oddělení, které by zde mělo začít fungovat po letních prázdninách.

Držíme palce na zdárný průběh a včasné dokončení a těšíme se v Kamenici nad Lipou nashledanou v novém!

Fotogalerie obsahuje obecnou část a tři samostatné složky - pro každou knihovnu zvlášť - protože předvedené práce se nám moc líbily a bylo by škoda někoho ošidit.

Všichni zúčastnění zaslouží pochvalu za nápady a energii, kterou projektu věnovali!!! Do Prahy na slavnostní zakončení projektu a pasování Rytířů krásného slova jsme se rozhodly vyslat delegaci z Milevska a posíláme tam VELKOU GRATULACI.

      V. Vyhnalová